Per 1 april is de gemeentelijke subsidieregeling voor ouders van peuters, welke geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, gewijzigd. Werd eerst een bijdrage verleend voor peuters vanaf de 2,5-jarige leeftijd, vanaf 1 april is dat reeds mogelijk vanaf de 2-jarige leeftijd. Daarnaast is het maximale gebruik waarover een bijdrage verkregen kan worden verhoogd van 6 uren per week naar 8 uren per week. De regeling staat overigens enkel open voor peuters van inwoners van Oirschot.

De betreffende ouders zullen van ons bericht krijgen.

Mijn naam is Katleen Schreppers en ik ben 16 jaar. Ik woon in Oirschot. Graag hockey ik en ik geef training aan kinderen.

Ik zit in het eerste jaar van de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Dat doe ik op het SUMMA college in Eindhoven.

Ik loop hier op woensdag stage. Vanaf 10 februari 2022 ben ik er ook op donderdag.

Ik vind het super leuk om hier stage te lopen en ik kijk er naar uit om alle kinderen beter te leren kennen! Lees meer

Het was weer een gezellig feest tijdens de open dag van Hummelhoef op 7 november aan Hedel 2c.

Veel mensen kwamen kennismaken met de peuterspeelzaal.

Zij hebben alle leidsters ontmoet, de peuters van Hummelhoef en Anita van Friz!, die vaak met onze peuters komt dansen.

Er werd geschminkt, lekker gespeeld, uiltjes werden geaaid en er werd uit volle borst meegezongen.

I.v.m. coronamaatregelen werd er bij de ingang de QR code gecheckt.

Kortom, het was een gezellige dag! Zelfs de zon liet zich zien. Allemaal dank jullie wel voor de interesse, de aanmeldingen en vooral de gezelligheid! 

 

Via de Rabo ClubSupport heeft Peuterspeelboerderij Hummelhoef het mooie bedrag van € 422,56 namens de Rabobank mogen ontvangen .

Deze opbrengst gebruiken we voor danslessen voor de peuters door Anita Rooijakkers van FRIZ Dance & fit. Wat zullen de peuters weer genieten van de muziek en dans!

Hartelijk bedankt voor jullie stem!

Team Hummelhoef

 

Beste ouders en verzorgers,

Uit verschillende bronnen hebben wij, het bestuur van Stichting Peuterspeelboerderij Hummelhoef, vernomen dat er een onjuist beeld over onze peuterspeelboerderij bestaat. We willen daarom ontzettend graag klaarheid scheppen. Daarom voor alle duidelijkheid:

Onze prachtige peuterspeelboerderij blijft bestaan. Zoals jullie wellicht weten, heeft de familie Van Pinxteren hun kampeerboerderij verkocht en krijgen wij per 1 november een nieuwe verhuurder. Maar dat wil niet zeggen dat wij daarom ophouden met onze activiteiten. Integendeel, aan Hummelhoef verandert niets en wij gaan gewoon door voor de peuters zoals we altijd gedaan hebben.

We vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen zijn benader ons gerust.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Hummelhoef

Op 1 oktober j.l. kreeg Hummelhoef bezoek van de GGD-inspectrice. De door haar getoetste inspectie-items voldoen aan de Wet Kinderopvang. We zijn natuurlijk weer blij met deze uitslag!

Lees hier het rapport.