Beste lezer, geïnteresseerde met of zonder kinderen,

Ook dit jaar houden we open dag en wel op 5 november a.s. Jullie zijn welkom om tussen 11.00 en 13.00 uur op Hummelhoef te komen kijken, spelen en vooral te genieten. We hopen natuurlijk op fijn weer, zodat we ook kunnen spelen in onze mooie buitenruimte.

Tot ziens op zondag 5 oktober,
Team Hummelhoef

Rabobank-clubsupport

Net als in voorgaande jaren doen wij ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport campagne!

Vanaf 4 september tot en met 26 september 2023 mogen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging, organisatie of club.

We hopen dat jullie op ons willen stemmen!

Wij ontvangen namelijk het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het te ontvangen bedrag zal ook dit jaar weer vanwege doorlopend succes besteed worden aan dansexpressie voor de kinderen, verzorgd door Anita van FRIZ! Dance & fit. Zij geeft spelenderwijs de peuters (2-4 jaren oud) een uur per maand muziek en dans laat hen op pedagogisch verantwoorde wijzen kennis maken met muziek en beweging.

Stemmen kan via onderstaande link onder regio Eindhoven onder Hummelhoef. Tevens is daar nog meer informatie over de actie vinden.

Https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Alvast hartelijk bedankt voor uw stem!

 

In mei 2023 kreeg Hummelhoef bezoek van de GGD-inspectrice. De door haar getoetste inspectie-items voldoen aan de Wet Kinderopvang.

We zijn natuurlijk weer blij met deze uitslag!

Lees hier het rapport.

Beste ouders,

Op vrijdag 17 maart willen wij graag van 13.30 – 16.00 uur een knutselmiddag organiseren. Wie heeft zin en tijd om ons te helpen? Voor materiaal en voorbeelden wordt gezorgd. Het is geen probleem om uw kind(eren) mee te brengen. Deze middag zal plaatsvinden bij Hummelhoef dus er is speelgoed aanwezig. Ook is er koffie, thee, ranja en een koekje. Wilt u zelf een (gemerkte) schaar meenemen?

Wij hebben er zin in!

Aanmelden via formulier in de hal van Hummelhoef, bij de pedagogisch medewerkers of per mail via info@hummelhoef.nl. Wilt u graag helpen, maar bent u niet de gehele middag beschikbaar, geen probleem. Benoem bij aanmelding de tijd dat u aanwezig zult zijn, dan kan hiermee rekening worden gehouden.

M.v.g.

De oudercommissie

Per 1 april 2022 is de gemeentelijke subsidieregeling voor ouders van peuters, welke geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, gewijzigd. Werd eerst een bijdrage verleend voor peuters vanaf de 2,5-jarige leeftijd, vanaf 1 april is dat reeds mogelijk vanaf de 2-jarige leeftijd. Daarnaast is het maximale gebruik waarover een bijdrage verkregen kan worden verhoogd van 6 uren per week naar 8 uren per week. De regeling staat overigens enkel open voor peuters van inwoners van Oirschot.

De betreffende ouders zullen van ons bericht krijgen.