Beste ouders,

Op vrijdag 17 maart willen wij graag van 13.30 – 16.00 uur een knutselmiddag organiseren. Wie heeft zin en tijd om ons te helpen? Voor materiaal en voorbeelden wordt gezorgd. Het is geen probleem om uw kind(eren) mee te brengen. Deze middag zal plaatsvinden bij Hummelhoef dus er is speelgoed aanwezig. Ook is er koffie, thee, ranja en een koekje. Wilt u zelf een (gemerkte) schaar meenemen?

Wij hebben er zin in!

Aanmelden via formulier in de hal van Hummelhoef, bij de pedagogisch medewerkers of per mail via info@hummelhoef.nl. Wilt u graag helpen, maar bent u niet de gehele middag beschikbaar, geen probleem. Benoem bij aanmelding de tijd dat u aanwezig zult zijn, dan kan hiermee rekening worden gehouden.

M.v.g.

De oudercommissie

Daphne komt vanaf januari 2023 twee keer per jaar langs om een half uurtje met elke peutergroep sportief bezig te zijn. Hieronder stelt ze zichzelf voor.

Hoi allemaal!
Mijn naam is Dafne en woon in Den Bosch. Sinds 1 september werk ik bij Sportstuif Oirschot. Ik heb de opleiding Sport, Management en Ondernemen afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam en daarnaast heb in 2020 de opleiding tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang afgerond.
Vanaf kleins af aan heb ik veel sporten gedaan, maar de meeste uren heb ik toch doorgebracht in de gymzaal. Eerst heb ik zelf veel geturnd en daarna ben ik begonnen met lesgeven. Peuters, kleuters, jongens en meisjes ik heb ze allemaal in mijn lessen gehad. Ik vind het geweldig om kinderen aan het bewegen te krijgen en mocht dit ook al een keertje op Hummelhoef doen.
Ik heb heel veel zin om met de kinderen van Hummelhoef te gaan bewegen.
Tot snel!

Beste lezer, geïnteresseerde met of zonder kinderen,

Ook dit jaar houden we open dag en wel op 6 november a.s.

Jullie zijn welkom om tussen 11.00 en 13.00 uur op Hummelhoef te komen kijken, spelen en vooral te genieten. We hopen natuurlijk op fijn weer, zodat we ook kunnen spelen in onze mooie buitenruimte.

Tot ziens op zondag 6 november,

Team Hummelhoef

Via de Rabo ClubSupport heeft Hummelhoef het mooie bedrag van € 400,71 namens de Rabobank mogen ontvangen.

Deze opbrengst gebruiken we voor danslessen voor de peuters door Anita Rooijakkers van FRIZ Dance & fit. Wat zullen de peuters het komende jaar weer kunnen genieten van muziek en dans!

Hartelijk bedankt voor jullie stem!

Team Hummelhoef

 

Per 1 april 2022 is de gemeentelijke subsidieregeling voor ouders van peuters, welke geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, gewijzigd. Werd eerst een bijdrage verleend voor peuters vanaf de 2,5-jarige leeftijd, vanaf 1 april is dat reeds mogelijk vanaf de 2-jarige leeftijd. Daarnaast is het maximale gebruik waarover een bijdrage verkregen kan worden verhoogd van 6 uren per week naar 8 uren per week. De regeling staat overigens enkel open voor peuters van inwoners van Oirschot.

De betreffende ouders zullen van ons bericht krijgen.

Op 1 oktober j.l. kreeg Hummelhoef bezoek van de GGD-inspectrice. De door haar getoetste inspectie-items voldoen aan de Wet Kinderopvang. We zijn natuurlijk weer blij met deze uitslag!

Lees hier het rapport.