Via de Rabo ClubSupport heeft Hummelhoef het mooie bedrag van € 415,11 namens de Rabobank mogen ontvangen.

Deze opbrengst gebruiken we voor danslessen voor de peuters door Anita Rooijakkers van FRIZ Dance & fit en Loesje den Otter. Wat zullen de peuters het komende jaar weer kunnen genieten van muziek en dans!

Hartelijk bedankt voor jullie stem!

Team Hummelhoef

Vanaf deze maand zullen de maandelijkse dans-halfuurtjes voor de peuters bij Hummelhoef verzorgd
worden door Anita (op maandag en vrijdag) en Loesje (op dinsdag, woensdag, donderdag).

Beste lezer, geïnteresseerde met of zonder kinderen,

Ook dit jaar houden we open dag en wel op 5 november a.s. Jullie zijn welkom om tussen 11.00 en 13.00 uur op Hummelhoef te komen kijken, spelen en vooral te genieten. We hopen natuurlijk op fijn weer, zodat we ook kunnen spelen in onze mooie buitenruimte.

Tot ziens op zondag 5 november,
Team Hummelhoef

In mei 2023 kreeg Hummelhoef bezoek van de GGD-inspectrice. De door haar getoetste inspectie-items voldoen aan de Wet Kinderopvang.

We zijn natuurlijk weer blij met deze uitslag!

Lees hier het rapport.

Per 1 april 2022 is de gemeentelijke subsidieregeling voor ouders van peuters, welke geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, gewijzigd. Werd eerst een bijdrage verleend voor peuters vanaf de 2,5-jarige leeftijd, vanaf 1 april is dat reeds mogelijk vanaf de 2-jarige leeftijd. Daarnaast is het maximale gebruik waarover een bijdrage verkregen kan worden verhoogd van 6 uren per week naar 8 uren per week. De regeling staat overigens enkel open voor peuters van inwoners van Oirschot.

De betreffende ouders zullen van ons bericht krijgen.