Open Dag 2021

Het is feest! Zondag 7 november is de open dag van Hummelhoef. 

Kom kennismaken met de peuterspeelzaal. Ontmoet alle leidsters, de peuters van Hummelhoef en Anita van Friz!, die vaak met onze peuters komt dansen. Wil je geschminkt worden, lekker spelen of gezellig samen lezen? Dat kan de hele tijd. Er staan nog veel meer verrassingen op het programma, dus mis het niet. 

Kom je ook?

Hoe laat? Van 11.00 tot 13.00 uur. 

Voor wie? Alle (aanstaande) peuters van Hummelhoef, familie, vriendjes en vriendinnetjes 

Waar? Hedel 2c in Oirschot 

We zien je graag op zondag 7 november! 

We hebben een deel en winactie: deel like en deel dit bericht op social media en maak kans op een leuk kinderboek! De winnaar wordt tijdens de open dag bekend gemaakt.  Delen is lief! 

Rabo ClubSupport 2021

Beste lezer,

De Rabobank organiseert weer de Rabo ClubSupport omdat de bank het verenigingsleven in de regio een warm hart toedraagt.

Ook Peuterspeelboerderij Hummelhoef doet mee aan de Rabo ClubSupport.

Vanaf vandaag t/m 25 oktober mogen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging.

Meer informatie is te vinden op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Ook dit jaar hopen we weer op veel stemmen. De opbrengst gebruiken we voor danslessen voor de peuters door FRIZ dance&fit.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie stem!

Pedagogisch medewerkers en bestuur van Hummelhoef

Onjuist beeld peuterspeelboerderij Hummelhoef

Beste ouders en verzorgers,

Uit verschillende bronnen hebben wij, het bestuur van Stichting Peuterspeelboerderij Hummelhoef, vernomen dat er een onjuist beeld over onze peuterspeelboerderij bestaat. We willen daarom ontzettend graag klaarheid scheppen. Daarom voor alle duidelijkheid:

Onze prachtige peuterspeelboerderij blijft bestaan. Zoals jullie wellicht weten, heeft de familie Van Pinxteren hun kampeerboerderij verkocht en krijgen wij per 1 november een nieuwe verhuurder. Maar dat wil niet zeggen dat wij daarom ophouden met onze activiteiten. Integendeel, aan Hummelhoef verandert niets en wij gaan gewoon door voor de peuters zoals we altijd gedaan hebben.

We vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen zijn benader ons gerust.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Hummelhoef

GGD-bezoek september 2020

Op 3 september j.l. kreeg Hummelhoef bezoek van de GGD-inspectrice. De door haar getoetste inspectie-items voldoen aan de Wet Kinderopvang. We zijn heel blij met deze uitslag.

Lees hier het rapport.