Hoera! Hummelhoef weer open!

Hummelhoef mag haar deuren per 8 februari a.s. met in achtneming van de Coronaregels gelukkig weer openen. We kunnen dus weer samen gaan spelen, lezen, kleien, puzzelen, liedjes zingen en buitenspelen. Jullie zijn van harte welkom!

GGD-bezoek september 2020

Op 3 september j.l. kreeg Hummelhoef bezoek van de GGD-inspectrice. De door haar getoetste inspectie-items voldoen aan de Wet Kinderopvang. We zijn heel blij met deze uitslag.

Lees hier het rapport.

Rabo ClubSupport 2020

De opbrengst van deelname aan Rabo ClubSupport 2020 is €357,11 ! Dit is weer een mooi bedrag!

Gezien het enthousiasme van de peuters en de pedagogisch medewerkers over de danssessies van Anita van Friz Dance & Fit, gaan we haar ook nu weer vragen of zij gezellige dans-halfuurtjes wil verzorgen. We willen degenen die een stem aan Hummelhoef heeft gegeven hierbij heel erg bedanken.

Geschillencommissie 2019

In 2019 zijn bij de Geschillencommissie Kinderopvang geen geschillen ingediend over Stichting Peuterspeelboerderij Hummelhoef!
Hier vindt u het originele certificaat.

Sponsoractie Albert Heijn maart 2020

Tijdens de hele maand maart was het mogelijk om bij de Albert Heijn het statiegeld te doneren aan onze peuterspeelboerderij. Er is door inwoners van Oirschot een bedrag van €105,45 geschonken. Heel erg bedankt namens de peuters en het hele Hummelhoefteam!

Open Dag 2020

Op 8 maart a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur zijn onze deuren weer geopend voor iedereen die interesse heeft om een kijkje te nemen in onze peuterspeelboerderij. Iedereen is bij deze van harte welkom!