Voorstellen Daphne van Sportstuif

Daphne komt vanaf januari 2023 twee keer per jaar langs om een half uurtje met elke peutergroep sportief bezig te zijn. Hieronder stelt ze zichzelf voor.

Hoi allemaal!
Mijn naam is Dafne en woon in Den Bosch. Sinds 1 september werk ik bij Sportstuif Oirschot. Ik heb de opleiding Sport, Management en Ondernemen afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam en daarnaast heb in 2020 de opleiding tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang afgerond.
Vanaf kleins af aan heb ik veel sporten gedaan, maar de meeste uren heb ik toch doorgebracht in de gymzaal. Eerst heb ik zelf veel geturnd en daarna ben ik begonnen met lesgeven. Peuters, kleuters, jongens en meisjes ik heb ze allemaal in mijn lessen gehad. Ik vind het geweldig om kinderen aan het bewegen te krijgen en mocht dit ook al een keertje op Hummelhoef doen.
Ik heb heel veel zin om met de kinderen van Hummelhoef te gaan bewegen.
Tot snel!